Luxe overnachten in Eindhoven

Een weekend weg naar de meest hippe en innovatieve stad van Nederland? De vele winkels, cafés, restaurants, parken, kunstgaleries en musea maken van Eindhoven een levendige plek waar van alles te beleven valt.

Met een luxe overnachting bij Inntel Hotels Art Eindhoven maakt u uw bezoek aan Eindhoven compleet.

Inntel Hotels Art Eindhoven, de perfecte uitvalsbasis in Eindhoven

De vijfde stad van Nederland staat bekend als lichtstad en tegenwoordig ook als designstad. Te midden van het bruisende centrum ligt Inntel Hotels Art Eindhoven. Het meest unieke hotel wanneer u op zoek bent naar een plek om in alle luxe te overnachten in Eindhoven.

Inntel Hotels Art Eindhoven, de perfecte uitvalsbasis in Eindhoven

Hotel met industrieel karakter

Een groot deel van de hotelkamers bevinden zich in de vroegere Lichttoren van de monumentale Philips Fabriek. Een dynamisch team van architecten en designers is erin geslaagd om de specifieke elementen van de Lichttoren te behouden en om te toveren in een luxe art Hotel in Eindhoven. De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en wetenschap ontmoeten elkaar in dit hotel.

Hotel met industrieel karakter

Luxe art kamers & suites

Behalve Loft kamers biedt Inntel Hotels Art Eindhoven ook luxe art kamers en suites, allen met een eigen luxe inrichting. Een overnachting in dit luxe design hotel is een waar cadeau. Bovendien liggen alle highlights letterlijk binnen handbereik en is ook het opkomende Design District Strijp-S gemakkelijk te voet te bereiken.

Luxe art kamers & suites

Unieke Spa: Spa Lux

Overnachten in Eindhoven is nog nooit zo leuk en luxe geweest. Behalve het feit dat u hier niet raakt uitgekeken op het design van Inntel Hotels Art Eindhoven, bevindt er zich ook nog een unieke spa genaamd Spa Lux. Voor ultieme ontspanning geniet u hier van de Finse sauna, een Turks Stoombad, de Hamam of een van de luxe lichaamsbehandelingen.

Unieke Spa: Spa Lux

Gegarandeerd de beste prijs

Inntel Hotels Art Eindhoven is de plek waar art, fashion en lifestyle samenkomen, en waar u volledig tot rust komt na een overnachting in een van de luxe kamers. Een plek welke u niet wilt missen. Boek hier uw kamer en ontvang 10% korting. De beste prijs en het fijnste verblijf in Eindhoven gegarandeerd.

Gegarandeerd de beste prijs