Hotel Eindhoven Centraal Station

Bent u op zoek naar een hotel bij Eindhoven Centraal Station? Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren design hotel en ligt op loopafstand van Eindhoven Centraal Station. De comfortabele kamers zijn individueel ontworpen en zijn allemaal uniek ingericht. Het hotel beschikt over een restaurant, vergaderzalen en gratis WiFi.

Eindhoven Airport Hotel

Voor uw buitenlandse reis een overnachting nodig in een hotel vlakbij Eindhoven Airport? De luchthaven Eindhoven Airport ligt op ongeveer 7,5 kilometer afstand van Inntel Hotels Art Eindhoven en is zeer eenvoudig te bereiken met de airport shuttle die vlak voor het hotel stopt. De reistijd met de shuttle bedraagt ongeveer 20 minuten. Vluchten vanaf Eindhoven Aiport vliegen op meer dan 70 bestemmingen in de wereld. Vliegmaatschappijen die vanaf Eindhoven vliegen zijn onder andere Arkefly, Wizz air, Ryanair en Transavia.

Eindhoven Airport Hotel

Van Philips fabriek tot design hotel

Een groot gedeelte van het hotel is gevestigd in de voormalige Philips fabriek de Lichttoren. In deze fabriek werden vroeger de eerste lampen gemaakt en getest. De geschiedenis van het gebouw is onder andere terug te vinden in het industriële karakter van Inntel Art Hotel Eindhoven. De 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn daar een mooi voorbeeld van. De monumentale Lichttoren is een kenmerkend gebouw in de stad Eindhoven en biedt een prachtig uitzicht over het bruisende centrum.

Van Philips fabriek tot design hotel