Hotel Eindhoven Airport

Het 4-sterren Inntel Hotels Art Eindhoven is een ideaal hotel vlakbij luchthaven Eindhoven Airport, voor veel reizigers hét Hotel Eindhoven Airport. Voor of na uw vakantie, heerlijk tot rust komen in een van de comfortabele kamers. Het is slechts 11 minuten rijden naar het vliegveld. De shuttle bus (401) naar Eindhoven Airport stopt voor de deur van het hotel. Eindhoven Centraal Station ligt op loopafstand van het hotel.

Verbinding Eindhoven Aiport

Met bus 400 / 401 bent u in slechts 20 minuten op Eindhoven Airport. De bushalte ‘Eindhoven, Piazza’ bevindt zich voor het hotel. Bus 401 vertrekt maandag t/m vrijdag om de 10 minuten. Op zaterdag en zondag om de 15 minuten. Voor de actuele dienstregeling: www.hermes.nl/dienstregeling/lijn?id=L401

Inntel Hotels Art Eindhoven beschikt over een parkeergarage (tegen betaling).

Verbinding Eindhoven Aiport

Uniek design hotel

Dit hotel in Eindhoven centrum is deels gevestigd in de monumentale Philips fabriek ‘de Lichttoren’. Een team van architecten en designers hebben elementen van de Lichttoren weten te behouden en om te bouwen tot een design hotel. Alle 227 kamers van het hotel hebben een eigen unieke inrichting. In dit hotel komen kunst, historie en wetenschap samen.

Uniek design hotel