Design Hotel Eindhoven

In het gezellige centrum van Eindhoven ligt het Inntel Hotels Art Eindhoven. Dit 4-sterren hotel heeft een moderne en artistieke inrichting. Een gedeelte van het hotel ligt in de monumentale lichttoren van Philips. In dit gedeelte zijn de originele kenmerken van de oude Philips fabriek goed zichtbaar. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant en verschillende mutlifunctionele zalen.

Shoppen in Eindhoven

De stad Eindhoven is uitermate geschikt voor een gezellig en geslaagd dagje shoppen. Inntel Hotels Art Eindhoven ligt op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Winkelen bij exclusieve en trendy modezaken in het moderne Piazza Center of shoppen bij art en design winkeles in het Strijp-S district; Eindhoven heeft elke shopper wat te bieden. De comfortabele kamers, persoonlijke service en perfecte locatie maken van dit Design Hotel in Eindhoven de ideale uitvalsbasis voor een lekker weekend shoppen in Eindhoven.

Shoppen in Eindhoven

Uitstekende locatie

Op zoek naar het ideale hotel bij Eindhoven Centraal Station? Inntel Hotels Art Eindhoven heeft een zeer centrale ligging in het centrum van Eindhoven. Verschillende trendy winkelgebieden, restaurants en het Centraal Station Eindhoven liggen op loopafstand. Vanwege de uitstekende locatie is het hotel zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Let op: Door direct te boeken via deze officiële website bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Boek nu met 10% korting.

Uitstekende locatie